Fără categorie

VIDEO: Promoţii false la brânzeturile “La Dorna” în Mega Image

Nici nu s-au finalizat bine controalele Comisariatului Judeţean Pentru Protecţia Consumatorului şi ale Direcţiei Sanitar Veterninare prin hipermarketurile constănţene, că ne-au fost semnalate noi nereguli cu privire la promoţii mincinoase prin care oamenii sunt ademeniţi să cumpere anumite produse.
Telemeaua de vacă „La Dorna” are un ambalaj mai mult decât ciudat.

Dacă pe partea din faţă producătorul informează că greutatea produsului este de 200 de grame, pe verso aflăm că aceeaşi bucată de telemea cântăreşte 220 de grame. În filmul trimis de către un cumpărător contrariat se poate observa uşor şi clar această neconcordanţă. Mai mult, produsul cântărit de cititorul nostru are, aşa cum se poate vedea, 200 de grame.

{youtube}5IdjidRJgCI{/youtube}

Falsitatea datelor de pe ambalaj este accentuată de o bulină roşie ce ne anunţă că produsul este la o promoţie „fantastică”: 220 de grame, la preţ de 200 de grame! Cu alte cuvinte, cumpărăm produsul real, promovat mincinos.

Produsul în cauză este comercializat în reţeaua Mega Image.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top