Opinii

Proiectul alimentării cu gaze naturale, în plină desfăşurare la Negru Vodă

Primăria oraşului Negru Vodă, reprezentată de edilul Ion Nicolin, încearcă să grăbească lucrările care vizează alimentarea cu gaze naturale.

 

Un articol de Andreea PAVEL, Sebastian TARCEA

Din cauza vremii capricioase şi a străduţelor înguste din oraş, proiectul demarat încă de anul trecut, s-a desfăşurat puţin mai greu. Însă gospodăriile locuitorilor din Negru Vodă se vor bucura în anul ce urmează  de rezultatele scontate, chiar dacă administraţia locală nu poate aproxima o dată exactă.  Pentru ca cei 4500 de locuitori să beneficieze de gazele naturale, primăria a alocat din buget circa trei milioane de RON, sumă în care sunt incluse toate cheltuielile implicite ale lucrărilor. Partener în acest proiect este firma Congaz. Administraţia locală şi-a asumat responsabilitatea de a pune la dispoziţia firmei terenurile, de a face săpăturile şi de a reface ulterior străzile.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top