Opinii

Proiectele primăriei Baia la început de 2015

În anul acesta comuna Baia va trece printr-un binemeritat proces de îmbunătățire a standardului de viață pentru cetățenii săi. Cea mai importantă investiție se derulează sub egida PNDL, adică a Programului Național de Dezvoltare Locală. Proiectul ambițios, în valoare de 35 miliarde de lei vechi, are în vedere asfaltarea drumului care face legătura între localitățile Baia și Panduru, precum și DN18 care face legătura cu localitatea Camena.

 

Vorbim despre opt kilometri de șosea trecuți deja prin prima fază a proiectului, cu promisiunea și dorința ca acest proiect atât de necesar să fie finalizat în cursul anului curent. De asemenea, autoritățile își doresc ca, în eventualitatea accesării atât de necesarelor fonduri europene, să asfalteze drumurile intravilane ale localității Baia. Dacă proiectul nu va primi finanțare, drumurile vor fi cel puțin pietruite, din fonduri proprii, așa cum s-a reușit la Panduru. În același proces de îmbunătățire a vieților locuitorilor comunei Baia se încadrează și proiectul ANL care a trecut de faza de proiect tehnic, licitațiile necesare construcțiilor fiind în pregătire. Proiectul, adresat tinerilor din comuna Baia, presupune construirea a 24 de apartamente în spatele bisericii noi. Apartamentele vor avea locuri de parcare și dotări de ultimă generație. Tinerii vor trebui să îndeplinească criteriile ANL curente, cu mențiunea că va exista și posibilitatea ca aceste locuințe să fie cumpărate ulterior.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top