Opinii

Proiectele pentru cartierul nou de locuinţe din Valu, aproape de final

Proiectele care vizează infrastructura din Valu, în ceea ce priveşte noul cartier de locuinţe, sunt aproape de final.

 

Un articol de Andreea PAVEL

Primarul Florin Mitroi a demonstrat interesul pentru dezvoltarea localităţii, printre altele, şi prin realizarea reţelei electrice, dar şi prin programul de iluminat public. În viitorul apropiat, edilul are în vedere asfaltarea străzilor interioare, tocmai pentru ca cetăţenii să fie satisfăcuţi de traiul din Valu, departe de stresul şi viaţa agitată din oraş. 

Mitroi nu a uitat nici de cei mici, care vor locui în cartierul nou, pentru aceştia construirea grădiniţei fiind aproape gata, drept pentru care, în cel mai scurt timp va fi dată în folosinţă. Cartierul nou cuprinde 552 loturi de casă, 70% dintre acestea având deja autorizaţie de construcţie.

Angajaţii primăriei vor avea încă un motiv de mulţumire, cât mai curând, dat fiind faptul că noua clădire a instituţiei, care va facilita munca salariaţilor, va fi gata aproape de Crăciun. Astfel, vor fi soluţionate mult mai uşor şi problemele cetăţenilor din Valu.

Că tot a venit vorba de Sărbătorile de iarnă, Florin Mitroi are de gând să bucure sufletele celor care aşteaptă Naşterea Domnului cu mii de beculeţe care vor lumina localitatea. Străzile interioare vor fi împodobite cu ghirlande şi pe fiecare stâlp va fi amenajată câte o perdea luminoasă. 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top