Actualitate

Primarul Viorel Ionescu: „Hârșova merge înainte, alături de oamenii care o iubesc!”

Trei proiecte importante se derulează în această perioadă în orașul Hârșova. Conform primarului Viorel Ionescu, va începe dotarea Spitalului Orășenesc cu echipamente medicale, se execută lucrările de construire a heliportului și se asfaltează 1,7 kilometri de străzi care leagă Școala Veche de cetatea Carsium.

Iată că dotarea și modernizarea Spitalului Hârșova se va realiza, indiferent câte piedici, discuții sau critici au fost aduse. Am semnat, cu câștigătorul licitației, contractul de dotare a ambulatoriului Spitalului Hârșova și va începe achiziția de aparatură și mobilier medical modern, în valoare de 4.690.000 lei fără TVA, care să ne asigure condițiile unui act medical performant, la noi acasă”, spune primarul Viorel Ionescu.

În legătură cu al doilea proiect, cel al construirii heliportului, edilul anunță că, indiferent de opoziția făcută prin diferite medii, proiectul se va realiza și se va finaliza. „Lucrările continuă, pentru că heliportul este un obiectiv important și necesar în procesul de transformare a camerei de gardă în centru de primiri urgențe, în spitalul nostru”.

Despre asfaltarea celor 1,7 kilometri de străzi, Viorel Ionescu spune că și acest proiect nu a scăpat de pasiunea câtorva oameni de a contesta orice se realizează în oraș. Cu toate acestea, proiectul reabilitării clădirii Școlii Vechi și transformarea în muzeu, asfaltarea a 1,7kilometri de străzi ce vor lega acest obiectiv de Cetatea Carsium, continuă.

Proiectul este în desfășurare și nu a fost abandonat, așa cum se insinuează. După cum se poate observa, componenta proiectului privind asfaltarea a 1,7 kilometri de străzi a început, iar pentru reabilitarea clădirii, atribuirea contractului de execuție a lucrării este, încă, în evaluarea tehnico-economică. Nu s-a încetat implementarea proiectului, așa cum nu s-a depășit nici perioada de realizare a acestuia, după cum dezinformează unii”, afirmă primarul.

Acestea sunt doar o parte din proiectele pe care le are orașul Hârșova. „Voi reveni cu informații și despre stadiul celorlalte și îi asigur pe cei puțini, care sunt nemulțumiți că se văd rezultate și încearcă să denatureze orice realizare, că Hârșova înseamnă oameni care vor să pună umărul să se facă ceva, nu spectacolul ieftin pe care încearcă să îl promoveze pe la diferite ziare si televiziuni, pe bani mulți, sub pretextul că le pasă de interesul hârșovenilor. Hârșova merge înainte, alături de oamenii buni, care o iubesc!”, conchide Viorel Ionescu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top