Opinii

Primarul Vasile Delicoti a inaugurat grădiniţa din Poarta Albă

Vasile Delicoti

Vasile DelicotiPe 8 septembrie a.c., administraţia locală din comuna Poarta Albă a organizat, cu mare fast, inaugurarea noii grădiniţe din localitate. Primarul Vasile Delicoti a deschis larg porţile pentru reprezentanţii presei, cărora şeful administraţiei locale a fost dispus să le răspundă la orice nelămurire.
La un an de când au fost demarate lucrările la grădiniţa din localitatea Poarta Albă, primarul Vasile Delicoti, în prezenţa autorităţilor constănţene reprezentate de prefectul Claudiu Palaz, deputatul PDL Constantin Chirilă, senatorul PDL Mircea Banias, preşedintele PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru, a tăiat panglica la inaugurarea celei mai noi investiţii din comună. Eveniment a debutat cu o slujbă religioasă de sfinţire, oficiată de preoţii din localitate, Mihai Deliorga şi Bardu Rareş.

Cu această ocazie, primarul comunei, Vasile Delicoti a discutat, în cadrul conferinţei de presă, despre toate detaliile referitoare la această investiţie. Construcţia  a fost finanţată de bugetul de stat şi de bugetul local, valoarea finală depăşind suma de 800. 000 lei. Construcţia a început în anul 2010 şi a durat până în septembrie 2011, ea având  o suprafaţă totală de 369,49 mp, la care se adaugă o curte interioară cu o suprafaţă de 300 mp prevăzută cu locuri de joacă. Clădirea dispune de spaţii interioare moderne, dotate corespunzător desfăşurării activităţilor didactice în cele mai bune condiţii.
Gradiniţa  este gata să primească peste 200 de copii, care începând cu data de 12 septembrie 2011, se vor bucura de facilităţile oferite de noua locaţie.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top