Actualitate

Primarul Soceanu va monitoriza personal situația de la Sanatoriul Techirghiol, unde sunt carantinați români veniți din Italia

Primarul orașului Techirghiol a transmis un mesaj prin care îi informează pe locuitorii orașului în legătură cu situația românilor din Italia carantinați în sanatoriul din localitate. Soceanu îi asigură pe techirghioleni că la sanatoriu se respectă proceduri stricte, astfel încât nici personalul medical și nici cetățenii nu se pot infecta.

In urma decizilor luate de CNSSU si CJSU, seara trecuta au ajuns la Sanatoriul Balnear Techirghiol, primele 109 persoane repatriate din Italia care vor fi izolate in conditii de carantina aici pentru urmatoarele 14 zile.

Impreuna cu reprezentantii autoritatilor, am monitorizat atent transferul lor in camerele unde au fost cazati, care s-a facut in conditii de maxima siguranta.

Zona, atat in interior cat si in exterior, este permanent monitorizata video, paza fiind asigurata de jandarmeria romana si o firma privata de paza. De asemenea, reprezentantii politiei nationale vor verifica cu strictete respectarea conditiilor de carantina.

Romanii repatriati din Italia au fost imediat instruiti de autoritati despre modalitatile de servire a mesei si despre modul cum se va face schimbarea lenjeriilor.

Personalul sanatoriului nu va fi expus in niciun fel contactului direct cu cei aflati in carantina, existand proceduri stricte in acest sens.

Toate aceste masuri au fost luate pentru ca dumneavoastra, locuitorii orasului Techirghiol, sa fiti in deplina siguranta, masuri pe care voi urmari sa fie respectate cu strictete.

Va asigur ca in toata aceasta perioada voi monitoriza personal evolutia situatiei si va voi informa asupra ei.

Va multumesc inca odata tuturor pentru intelegere si va rog in continuare sa respectati cu strictete regulile impuse de autoritati, sa evitati orice deplasare, pentru ca numai asa vom reusi sa trecem cu bine peste aceasta perioada dificila”, a transmis Soceanu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top