Actualitate

COVID-19-Primăria Negru Vodă, precizări despre măsurile de prevenție

Reprezentanții Primăriei orașului Negru Vodă au publicat pe pagina de Facebook mai multe clarificări suplimentare asupra recomandărilor de conduită în prevenirea răspândirii COVID-19, ca răspuns la o serie de întrebări apărute în spațiul public.

Materialul explică ce este carantina, autoizolarea, care sunt sursele oficiale de informare, ce măsuri de igienă individuală trebuie să ia persoanele aflate în autoizolare, cum sunt sprijinite aceste persoane etc.

Puteți vedea mai jos materialul postat de Primăria Negru Vodă (click pe fotografii pentru a le mări).

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top