Actualitate

Primarul orașului Ovidiu a reprezentat zona Sud Est România la Summitul Partidului Popular European!

În ziua de 16 martie 2019 a avut loc Summit-ul Partidului Popular European, unde au participat 4200 de delegați din România dar și reprezentanți ai statelor member UE. Invitații speciali al evenimentului au fost: președinte României Klaus Iohannis, Manfred Weber – președintele Grupului Popular European, președintele Comitetului European al Regiunilor – Karl-Heinz Lambertz alături de alte personalități marcante ale PPE.

Festivitatea a fost deschisă prin vizita la standurile fiecărei regiuni din România , a delegației oficiale. Zona de SE a României a fost reprezentată la acest eveniment de primarul orașului Ovidiu, George Scupra care a reprezentat Județele Constanța, Tulcea, Brăila, Galați, Vrancea și Buzău.

Celelalte zone geografice au fost reprezentate de:
– Gheorghe Falcă – primar Arad
– Ilie Bolojan – primar 0radea
– Marian Petrache – președinte CJ Ilfov
– Adrian Vestea – președinte CJ Brasov
– Adrian Dobre – primar Ploiești
– Mădălin Teodorescu – primar Balș, președinte Asociația Orașelor din România
– Gheorghe Flutur – președinte CJ Suceava

Primarul orașului Ovidiu a fost prezentat ca model de succes în atragerea fondurilor europene la nivel regional, datorită celor 4 proiecte europene integrate de pe malul lacului Siutghiol în valoare totală de 27.910.584, 81 lei ( Construire Debarcader , Zona de relaxare și agrement, Parc de recreere și Reconstruirea parțială și punerea în valoare pentru integrarea în circuitul turistic a Castrului Roman din orașul Ovidiu)

Actualitate

To Top