Actualitate

Primarul orașului Ovidiu a reprezentat zona Sud Est România la Summitul Partidului Popular European!

În ziua de 16 martie 2019 a avut loc Summit-ul Partidului Popular European, unde au participat 4200 de delegați din România dar și reprezentanți ai statelor member UE. Invitații speciali al evenimentului au fost: președinte României Klaus Iohannis, Manfred Weber – președintele Grupului Popular European, președintele Comitetului European al Regiunilor – Karl-Heinz Lambertz alături de alte personalități marcante ale PPE.

Festivitatea a fost deschisă prin vizita la standurile fiecărei regiuni din România , a delegației oficiale. Zona de SE a României a fost reprezentată la acest eveniment de primarul orașului Ovidiu, George Scupra care a reprezentat Județele Constanța, Tulcea, Brăila, Galați, Vrancea și Buzău.

Celelalte zone geografice au fost reprezentate de:
– Gheorghe Falcă – primar Arad
– Ilie Bolojan – primar 0radea
– Marian Petrache – președinte CJ Ilfov
– Adrian Vestea – președinte CJ Brasov
– Adrian Dobre – primar Ploiești
– Mădălin Teodorescu – primar Balș, președinte Asociația Orașelor din România
– Gheorghe Flutur – președinte CJ Suceava

Primarul orașului Ovidiu a fost prezentat ca model de succes în atragerea fondurilor europene la nivel regional, datorită celor 4 proiecte europene integrate de pe malul lacului Siutghiol în valoare totală de 27.910.584, 81 lei ( Construire Debarcader , Zona de relaxare și agrement, Parc de recreere și Reconstruirea parțială și punerea în valoare pentru integrarea în circuitul turistic a Castrului Roman din orașul Ovidiu)

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top