Opinii

Primarul orașului Cernavodă, Liviu Negoiță, a intrat în cursa atragerii de investitori pentru zona industrială

Orașul Cernavodă devine din ce în ce mai atractiv pentru investitorii străini și autohtoni deoarece localitatea beneficiază de o infrastructură competitivă (precum instalaţii de apă, canalizare, energie termică, instalaţie electrică), accesibilitate bună (rutieră – Autostrada A2, navală – Canal Dunăre-Marea Neagră), poziţie geografică avantajoasă, dar şi suport din partea administraţiei locale, care oferă transparenţă şi deschidere pentru a oferi condiţii avantajoase investiţiilor. 

 

În acest sens, administrația locală din Cernavodă a primit vizita mai multor oameni de afaceri ce s-au arătat interesați să demareze activități economice în zonă. Pentru a veni în sprijinul investitorilor, primarul orașului, Liviu Cristian Negoiţă, analizează posibilitatea creării unui parc industrial în zona adiacentă Portului Cernavodă şi chiar a invitat oameni de afaceri din domeniul productiv, care pot exploata industrial aceste terenuri. De asemenea, administraţia locală va oferi antreprenorilor interesaţi să dezvolte afaceri la Cernavodă, suportul tehnic şi condiţiile necesare desfăşurării activităţilor, precum infrastructura şi utilităţi. Sprijinul oferit investitorilor poate crea beneficii comunităţii locale, precum creşterea numărului de agenţi economici, creşterea numărului de locuri de muncă, creşterea surselor de venituri la Bugetul Local, dar şi dezvoltarea economică şi industrială a zonei portuare.

 

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top