Opinii

Primarul orașului Cernavodă a obținut sprijin financiar de la Guvern pentru repararea a două străzi

Strada Răzoarelor și Pictor Grigorescu din orașul Cernavodă au fost grav afectate de căderile de zăpadă din această iarnă. După episoadele de cod portocaliu de vreme rea cele două străzi s-au surpat pur și simplu. „La procesul de evaluare a pagubelor s-a descoperit faptul că asfaltul era turnat direct pe pământ”, spun reprezentanții primăriei.

Primarul Liviu -Cristian Negoiță în calitatea sa de președinte, a convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență, și a solicitat sprijinul Prefectului județului Constanța în vederea constatării daunelor survenite odată cu prăbușirea celor două ziduri de sprijin de pe străzile afectate. Totodată, a fost întocmită și înaintată documentația necesară în vederea acordării sprijinului material pentru remedierea problemelor.
Prin Hotărârea Guvernului numărul 177/2018 s-a aprobat alocarea unei sume de 614.000 lei către Cernavodă, bani din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului pe anul 2018 pentru înlăturarea efectelor calamităților naturale. Această sumă acoperă în totalitate valoarea pagubelor produse. 
Săptămâna trecută banii au ajuns în contul administrației locale, iar lucrările sunt deja în plină desfășurare pe cele două străzi. „Zidurile nou construite vor avea o fundație solidă, capabilă să ofere siguranță cetățenilor și proprietăților acestora”, mai spun reprezentanții primăriei Cernavodă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top