Opinii

Primarul Nicolae Matei promovează campania -Năvodari, un oraş curat!-

Primăria oraşului Năvodari, la iniţiativa primarului Nicolae Matei, îi invită pe toţi cetăţenii oraşului, sâmbătă, 18 iunie, la „Marşul curăţeniei”, o acţiune prin care edilul îşi propune promovarea şi menţinerea unui oraş curat pentru viitorul locuitorilor şi al litoralului din nordul judeţului.
Au răspuns invitaţiei reprezentanţii SC Polaris SA, societatea care asigură cutăţenia în cartierele din oraşul Năvodari, care vor veni cu 10 maşini de curăţenie, 300 de containere şi 1.200 de pubele de gunoi. Primarul răspunde, astfel, dorinţei cetăţenilor oraşului Năvodari de a trăi într-un oraş curat, într-un oraş în care nu încap nici gropi de depozitare a deşeurilor industriale, ci într-unul în care sunt promovate curăţenia şi turismul.

Acţiunea se va desfăşura în faţa Centrului Cultural din centrul oraşului, începând cu ora 11.00, acolo unde sunt aşteptaţi şi locuitorii oraşului care sunt alături acestui demers iniţiat de primarul Nicolae Matei. „Prin această acţiune dorim să promăvăm dorinţa noastră de a trăi într-un oraş curat şi apreciez că sunt destui oameni care au răspuns prezent efortului nostru de a avea un viitor sigur, de a trăi într-un oraş curat şi nu poluat de gropi de gunoi şi alte deşeuri industriale. Îi aştept pe năvodăreni să se alăture campaniei noastre de sâmbătă, dar şi celor ce vor urma”, precizează primarul Nicolae Matei.   

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top