Opinii

Primarul Nicolae Matei consideră turismul o prioritate

Mii de copii din întreaga țară, în vacanță, la Tabăra Năvodari

Primăria orașului Năvodari s-a implicat activ anul acesta în reabilitarea Taberei de copii și transformarea acesteia întruna dintre cele mai vânate destinații de vacanță. Au fost renovate toate spațiile de cazare și cantina, condițiile igienico-sanitare sunt dintre cele mai bune iar pe plajă s-au creat terenuri de sport, unde zilnic se desfășoară competiții și activități de profil. Cu ajutorul Consiliului Județean a fost pus la punct un program în cadrul căruia se vor efectua vizite la diverse obiective turistice din județ.

Tabăra din Năvodari este pregătită să cazeze câte 670 de copii pe serie, iar primii musafiri din acest sezon au sosit deja, la sfârșitul săptămânii trecute. Este vorba de copii din județele Galați și Covasna, care provin din familii cu venituri modeste și care nu ar fi reușit să ajungă la mare, fără sprijinul Primăriei Năvodari. Micuții au fost întâmpinați de către edilul Nicolae Matei care le-a promis o vacanță de neuitat.“Bine ați venit la mare, bine ați venit la Năvodari! Încercăm ca an de an să îmbunătățim lucrurile. O facem împreună cu Consiliul Județean, orașul Năvodari și Tabăra de Copii. Vrem să vă rugăm să popularizați orașul, stațiunea Năvodari și vă asigurăm că facem tot ceea ce depinde de noi ca de la an la an să găsiți condiții mai bune”, a mai declarat Matei. În fiecare zi, în afara competițiilor sportive, copiii cazați la Tabăra Năvodari vor participa la concursuri distractive, de dans sau de miss și mister, ultimele dintre acestea organizate la discoteca din Campus. Primăria Năvodari a estimat că numărul total al copiilor care vor vizita Tabăra în această vară va depăși 2000 de persoane.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top