Opinii

Primarul Mureşan construieşte o grădiniţă pentru copiii din Mihail Kogălniceanu

Primarul din Mihail Kogălniceanu, Valer Iosif Mureşan, îi asigură pe şcolarii din localitate că unităţile de învăţământ vor fi pregătite pentru noul an şcolar până la 15 septembrie.

 

Un articol de Sebastian TARCEA

 

În acest sens, au fost demarate procedurile pentru construcţia unei astfel de instituţii, care va avea un număr de patru clase şi va fi construită pe un teren pe care, în acest moment, se află o clădire nefuncţională. De această grădiniţă vor beneficia 80 de preşcolari din comună. În această săptămână va avea loc licitaţia de atribuire a lucrărilor de construcţie, după care se vor demara lucrările propriu-zise. Fondurile necesare pentru construcţia grădiniţei din comuna Mihail Kogălniceanu provin de la Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, iar suma se ridică la aproximativ un milion opt sute mii RON.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top