Opinii

Primarul Matei vine în sprijinul năvodărenilor cu probleme financiare

Având în vedere condiţiile tot mai grele cu care cetatenii se confruntă în această perioadă, pe fondul crizei economice prelungite şi în condiţiile în care autorităţile centrale – în special Guvernul României care a ales să taie subvenţii, pensii şi alte ajutoare, primarul oraşului Năvodari, Matei Nicolae vine în sprijinul persoanelor cu probleme financiare şi le oferă înainte de sezonul rece drept ajutor cartofi în valoare de 20 lei/persoana.
Acţiunea se va desfăşura în conformitate cu prevederile HCL 269/11.11.2009 care se referă la asigurarea unui ajutor persoanelor nevoiaşe. Astfel, din iniţiativa primarului vor beneficia un număr de 5.360 de persoane cu probleme financiare care au domiciliul în oraşul Năvodari – pensionari, persoane cu handicap, beneficiari ai ajutorului social.
“Ştiu că nu este foarte mult, dar pentru persoanele care au probleme financiare, cum sunt pensionarii, de exemplu sau năvodărenii rămaşi fără un loc de muncă, ajutorul Primăriei înseamnă foarte mult. Asta intenţionez – să-i ajut pe cei care au nevoie înainte de iarnă, aşa cum am făcut şi până acum şi îi asigur că vor mai exista şi alte campanii de acest fel”, ţine să precizeze primarul Nicolae Matei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top