Opinii

Primarul Dragomir are bani să continue proiectele din comuna Ostrov

Niculae Dragomir, primarul localităţii Ostrov, face parte din categoria edililor care pun deoparte bani pentru zile negre, aşa încât deşi a avut un impact puternic în mai toate judeţele, criza economică a avut efecte mai estompate în Ostrov. Şeful administraţiei locale a economisit şi a gândit de două ori înainte să se angajeze la o cheltuială, drept pentru care, chiar dacă sprijinul Guvernului a dispărut, Primăria Ostrov a avut bani să continue proiectul de alimentare cu apă în Ostrov.

Pe de altă parte, localitatea este beneficiara unuia dintre puţinele proiecte finanţate prin Măsura 322, care a fost declarat eligibil şi care cuprinde canalizare, staţie de epurare, asfaltarea drumurilor, alimentarea cu apă şi construirea unei grădiniţe. Primarul Niculae Dragomir a declarat pentru presa constănţeană: „Avantajul proiectului nostru, comparativ cu ale celorlalte primării, a constat în colaborarea cu un ONG, precum şi faptul că în localitatea noastră nu exista nicio grădiniţă, orele ţinându-se într-un spaţiu amenajat în culisele căminului cultural din localitate”. Edilul a mai declarat că au fost depunctaţi la gradul de sărăcie, dar şi din cauză că în anul 2004, comuna Ostrov a fost beneficiara programului SAPARD pentru drumuri. În rest, punctaj maxim pe linie. Un alt proiect care va îmbunătăţi considerabil condiţiile de trai ale locuitorilor vizează satul Galiţa unde nu exista sursă proprie de apă. Apa din fântâni este de proastă calitate, drept pentru care s-a construit un puţ nou. Valoarea proiectului ajunge la 300.000 lei şi prevede şi extinderea cu 2,5 km de conductă până la bazinul de apă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top