Actualitate

Primarul din Tulcea: Suntem responsabili ca lucrările edilitare să respecte graficul și calitatea execuției

Primarul municipiului Tulcea, Ștefan Ilie, a organizat o întâlnire de final de an, cu responsabilii principalelor direcții și servicii din cadrul Primăriei sau subordonate instituției. S-a discutat despre lucrările edilitare din oraș și disconfortul pe care acestea îl crează. Primarul Ilie le cere cetățenilor să înțeleagă că aceste intervenții sunt absolut necesare, în același timp, consideră că răbdarea cetățenilor nu trebuie pusă la încercare. De aceea a transmis faptul că întreaga echipă, în frunte el cu el, e responsabilă pentru termenele în care se desfășoară aceste lucrări, precum și pentru calitatea lor.

„În acest an, tulcenii au fost nevoiți să suporte destule inconveniente din cauza lucrărilor demarate în oraș. Așa cum am mai spus, aceste intervenții sunt absolut necesare dacă ne dorim o infrastructură trainică. Pe de altă parte, nu putem pune la încercare răbdarea cetățenilor. Noi, toți cei prezenți la întâlnirea de astăzi, în frunte cu primarul, suntem responsabili ca aceste lucrări să respecte graficul și calitatea execuției.

Ne despart câteva zile de noul an, iar tulcenii trebuie să aibă parte în 2023 de primele lucrări finalizate, iar noi de primele proiecte realizate. Orașul are nevoie de multe alte intervenții edilitare, care nu se pot realiza fără un disconfort temporar, însă, odată încheiate cele mai dificile lucrări, cele legate de rețelele de apă și canalizare sau de preluarea apelor pluviale, vom putea reda tulcenilor confortul pe care îl merită”, a transmis primarul municipiului Tulcea.

Ilie spune că Tulcea trebuie să își ia ca modele orașele care fac performanță și de aceea e nevoie permanentă de implicare și de un volum de muncă foarte mare. În schimbul acestora, promite satisfacții pe măsură:

„Am subliniat faptul că îmi doresc să ne raportăm, ca rezultate și mod de acțiune, la acele administrații din România care fac performanță, nu la cei ce se zbat în mediocritate și autosuficiență. De aceea, este nevoie permanentă de implicare și de un volum de muncă foarte mare. Din proprie experiență, vreau să îi asigur pe toți cei ce vor rămâne implicați că vor avea parte de satisfacții pe măsură.

Dumneavoastră, locuitorilor municipiului Tulcea, vă mulțumim că ne-ați fost alături în acest an, dând dovadă de înțelegere și răbdare, în ciuda anumitor inconveniente cauzate de lucrările aflate în derulare”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top