Opinii

Primarul din Cuza Vodă a semnat contractul pentru realizarea canalizării, a staţiilor de epurare şi a drumurilor

Reprezentanţii Primăriei Cuza Vodă vor demara lucrările necesare realizării investiţiei pentru realizarea canalizării, a staţiilor de epurare şi a drumurilor din comună. După ce a trecut perioada contestaţiilor, declarată câştigătoare a fost firma SC Interconstruct SRL care s-a oferit să realizeze lucrările la cel mai mic preţ şi într-o perioadă de execuţie care se va întinde pe 72 de luni. Proiectul din care fac parte investiţiile este Măsura 322 din cadrul PNDR (Programul Naţional pentru Dezvoltare Rurală).  
Alte proiecte vizate de Eugen Dumitru, primarul localităţii, ar mai fi plantarea unei păduri de 20.000 de puieţi de salcâm şi, ulterior a încă 50.000 de puieţi pentru stabilizarea unui teren degradat de-a lungul unui curs de apă de pe unul dintre dealurile comunei.

Un articol de Andreea Pavel

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top