Opinii

Primarul din Băneasa a ajuns subiect de miștouri într-o poezie populară

În micul oraș din sud vestul județului Constanța, campania electorală a încins spiritele. Actualul primar, Paul Coliș, a ajuns personajul principal al unei „balade populare” care vorbește despre fapte de vitejie ale primarului, precum faptul că ar fi fugit de poliție după ce a fost prins fără permis și s-ar fi ascuns în șura de paie a unui vecin, că i-ar fi gonit pe preoții din oraș sau că ar fi risipit banii pe spectacole cu Irina Loghin, în loc să îi investească în infrastructură. Ca orice pamflet (căci așa este intitulată versificația cu pricina), textul buclucaș trebuie tratat ca atare, însă rămâne un fapt inedit: poetul” popular este un fost susținător al primarului Coliș, care în alegerile din 2016 i-a dedicat niște versuri similare fostului primar. Se pare că între timp relația dintre cei doi s-a răcit și acum bardul popular și-a îndreptat atenția către fostul său prieten, primarul.

Surse din localitate spun că sondajele arată că în condițiile unei nemulțumiri aproape generalizate, se pare, la adresa actualului primar, electoratul din Băneasa s-ar îndrepta spre un fost om al legii, polițist, candidat din partea Pro România, pe nume Cornel Dima.

Publicăm mai jos pamfletul cu pricina, după ce am cenzurat cuvintele mai „tari”.

(Sursa foto sus: Facebook)

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top