Actualitate

Primarul Cristian Radu a inspectat lucrările din cartierul Dobrogea 2 – Mangalia

Primarul Municipiului Mangalia, Cristian Radu, anunță pe Facebook că zilele trecute a mers în inspecție în cartierul Dobrogea 2, pentru a verifica stadiul lucrărilor de asfaltare a străzilor.
„Zilele acestea am inspectat lucrările de pe Șantierul din Dobrogea 2, unde sunt în curs de finalizare atât procedurile de asfaltare a străzilor, cât și înființarea și modernizarea trotuarelor. Din păcate, în unele zone trotuarele sunt cam înguste, din cauza gândirii haotice a celor care au configurat acest cartier, în urma cu 20 de ani. Cert este că, după atâția ani, locuitorii caselor din Dobrogea 2 au rețea de apă-canal, străzi asfaltate și trotuare. Străzile aferente proiectului sunt: Str. Nicolae Grigorescu, Ion Mincu, Neagoe Basarab, Dimitrie Cantemir, Gheorghe Asachi, Costache Negruzzi, Tudor Arghezi, Alexandru Macedonschi, Duiliu Zamfirescu, George Călinescu, George Bacovia, Octavian Goga, George Topârceanu și Constantin Brâncuși.

Precizez că se asfaltează și strada Petre Ispirescu, în continuare străzii C-tin Brâncuși, astfel că toată artera de circulație dintre Str. Oituz și DN39 va fi modernizată și foarte utilă pentru șoferi, ca rută alternativă a Str. Portului (variantă), mai ales în perioadele cu trafic intens. Pentru prevenirea accidentelor, pe Brâncuși și P. Ispirescu vor fi montate limitatoare de viteză, imediat după finalizarea lucrărilor. Totodată, vă informez că lucrăm la documentația pentru asfaltarea străzii Ion Budai Deleanu, precum și la proiectul de modernizare a străzilor din Dobrogea 1, cu fonduri europene sau guvernamentale, în funcție de disponibilități. Vă voi ține la curent pe această temă!”, a transmis Cristian Radu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top