Opinii

Primarul comunei Oltina a început anul 2012 cu dreptul

Şcoală, grădiniţă, canalizare, apă potabilă şi parcare la Căminul cultural

Obiectivele principale ale administraţiei locale din comuna Oltina, pentru anul 2012, fac referire la aspectele social-educaţionale ale comunităţii. Una dintre cele mai importante investiţii este modernizarea şcolii, urmată fiind de amenajarea grădiniţei şi introducerea sistemului de alimentare cu apă potabilă, dar şi de construirea unei parcări la Căminul cultural. Astfel, şcoala din Oltina va fi împrejmuită cu un gard din fier forjat, construit de cei care lucrează pentru primărie. O altă problemă pe care primarul Gheorghe Chirciu vrea să o rezolve este reprezentată de locurile de parcare.

Un articol de Andreea PAVEL

Astfel, edilul are în plan să mărească zona de staţionare din preajma Căminului cultural. Un obiectiv mai îndrăzneţ este construirea a 2,5 kilometri de canalizare care implică şi apropierea de finalizarea sistemului de alimentare cu apă. Construirea grădiniţei a fost un alt obiectiv bifat pe lista priorităţilor administraţiei locale. Aceasta a costat primăria 700.000 lei şi este aproape gata. În viitor, Gheorghe Chirciu se gândeşte să amenajeze şi două parcuri în localitate, dar şi să reabiliteze scena Căminului cultural.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top