Opinii

Primarul comunei Lipniţa construieşte un parc, de două hectare, cu bani europeni

Copiii din Coslugea se vor juca în noile locuri de joacă

Primarul comunei Lipniţa, Florin Onescu, pune la punct ultimele pregătiri dinaintea demarării celei mai recente investiţii. Este vorba de construirea unor locuri de joacă pentru copii, amenajate pe o suprafaţă de două hectare. Spaţiul va fi amenajat cu bănci, fântână arteziană, şi alte elemente specifice investiţiei. Imediat după ce vremea se va îmbunătăţi, administraţia locală din comuna Lipniţa va relua şi lucrările la drumul comunal ce leagă satele Coslugea şi Izvoarele. Investiţia ajunge la două milioane de euro.

Un articol de Andreea PAVEL

Cristian Andrei LEONTE

Drumul Lipniţa-Kainardja (Bulgaria), aproape finalizat

Una dintre priorităţile administraţiei locale din Lipniţa este finalizarea proiectului ce vizează construirea unui drum care să lege localităţile Lipniţa şi Kainardja, din Bulgaria. Obiectivul a fost demarat în luna noiembrie a anului trecut şi are ca termen de finalizare luna mai 2012. Proiectul prevede şi realizarea a două panouri temporare, trei permanente, şapte panouri turistice, 10.000 de flyere, 5.000 de broşuri, 1.625 de afişe şi trei bannere. De asemenea, Primăria Lipniţa va analiza şi cele mai bune oferte pentru realizarea unui clip TV şi spot radio. Proiectul este finanţat în cadrul Programului Operaţional de Cooperare Transfrontalieră România – Bulgaria 2007 – 2013, Axa Prioritară 1 Accesibilitate – Îmbunătăţirea mobilităţii şi accesului la infrastructura de transport, informaţii şi comunicaţii în regiunea transfrontalieră, Domeniul Major de Intervenţie 1.1 Îmbunătăţirea infrastructurii de transport.

Ajutoare pentru cei cu venituri mai mici de 500 lei

O altă problemă ce va fi rezolvată de Primăria Lipniţa, începând cu luna mai a acestui an, face referire la locuitorii comunei care au venituri mai mici de 500 de lei pe membru de familie. Administraţia publică va organiza o licitaţie publică în vederea acordării unor pachete cu ajutoare care vor cuprinde zahăr, ulei, făină, mălai, orez, paste făinoase, sare, pastă de tomate şi pateuri.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top