Actualitate

Primarul comunei Izvoarele: Să stăm acasă, pentru a ne proteja!

Primarul comunei Izvoarele (județul Tulcea), Ghiorghe George, a transmis un anunț, în contextul epidemiei de coronavirus. Edilul le cere locuitorilor comunei să respecte prevederile Ordonanței militare nr. 2 /21.03.2020, pentru a își proteja familiile și întreaga comunitate. Redăm mai jos textul anunțului:

„Având in vedere prevederile Ordonanței militare nr. 2 /21.03.2020, privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, fac un apel către toți locuitorii comunei Izvoarele, satele Alba si Iulia, ca în această perioadă cât este instituită starea de urgență, să respectați indicațiile prezentei ordonanțe, astfel:
– Să vă deplasați doar pentru aprovizionarea cu alimente;
– Pentru procurarea de medicamente ;
– Pentru asistența medicală care nu poate fi amânată și nici realizată de la distanță.

În caz de prezentați simptome precum dureri în gât, tuse seacă, temperatură, adresați-vă medicului de familie dr. Dincu Gabriela, tel. 0749287527.
Avem rugămintea să respectați cu strictețe măsurile ce se impun în această perioadă și să STAȚI ACASĂ pentru a evita contactul cu alte persoane, aceasta fiind unica soluție prin care ne putem proteja pe noi, familiile noastre și întreaga comunitate.
HAIDEȚI SĂ STĂM ACASĂ !!!
Va mulțumesc pentru înțelegere!

PRIMARUL COMUNEI IZVOARELE,
GHIORGHE GEORGE”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top