Actualitate

Primăria Năvodari sprijină vârstnicii! Alimente și medicamente direct acasă la ei

Primăria Năvodari va livra în această perioadă persoanelor vulnerabile alimente și medicamente la domiciliu. Concret, toate persoanele cu vârsta de peste 65 de ani din oraș, fără susținători sau altă formă de ajutor, vor primi suport direct din partea Primăriei pentru aprovizionarea cu alimente și medicamente direct la domiciliu. În plus, persoanele fără venituri vor primi alimentele de bază prin Cantina de Ajutor Social, fără niciun cost. Regăsiți mai jos comunicatul integral al Primăriei:

„Fiindcă ne dorim ca părinții și bunicii noștri să fie în siguranță, Primăria Năvodari va livra la domiciliul vârstnicilor alimentele necesare și medicamente. Important e ca persoanele vulnerabile să iasă cât mai puțin din casă pentru a nu se expune riscului de infectare cu coronavirus.
În acest sens, toate persoanele în vârstă peste 65 de ani din Năvodari, fără susținători sau altă formă de ajutor, vor primi suport direct din partea Primăriei pentru aprovizionarea cu alimente și medicamente direct la domiciliu. Vârstnicii sunt rugați să se adreseze Primăriei Năvodari, prin Direcția Asistență Socială, la următoarele numere de telefon: 0241.760.822, interior 23, 0785.294.067 sau 0744.485.985.
Acest suport se va realiza prin aprovizionarea cu alimente de strictă necesitate, cât și medicamente, urmând ca persoanele solicitante să achite contravaloarea la primirea lor.
IMPORTANT: Persoanelor fără venituri li se vor asigura alimentele de bază prin Cantina de Ajutor Social, fără niciun cost!
Liniile telefonice vor fi disponibile în intervalul orar 08:00 – 16:00, de luni până joi, iar vineri, între orele 08:00-14:00,.
Rugăm persoanele vârstnice sau pe apropiații acestora să ne contacteze fără ezitare pentru a veni în sprijinul lor”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top