Actualitate

Primarul care a luat ninsoarea prin surprindere!

Există o comună în România unde autorităţile nu sunt luate niciodată prin surprindere de vremea rea, ci lucrurile se întâmplă taman pe dos. Utilajele şi oamenii sunt pregătiţi din timp pentru episoadele de vreme severă. E vorba de comuna Jurilovca, judeţul Tulcea, unde nu de puţine ori chiar primarul Eugen Ion s-a urcat pe utilajele de deszăpezire ca să elibereze drumurile.

„În Jurilovca, așa cum facem de obicei, am luat ninsoarea prin surprindere! Utilajele sunt pe străzile din comună de la primii fulgi și, deja, au făcut și prima realimentare. Cum v-am obișnuit de atâția ani, ne vom ocupa mai întâi de drumurile principale și de drumul județean care face legătura între cele trei sate ale comunei, iar apoi ne vom ocupa și de restul străzilor. Acordăm o atenție sporită și locurilor în care zăpada ne face probleme deosebite de fiecare dată.

Cum spuneam, utilajele au ieșit pe străzi încă de la primii fulgi și vom lucra atâta vreme cât va fi nevoie pentru a se putea circula în cele mai bune condiții.

Vă rog, totuși, să nu ieșiți cu mașinile personale decât dacă aveți urgențe reale. Ninge foarte tare în continuare și nu e cea mai indicată vreme pentru plimbări de plăcere”, a transmis primarul Eugen Ion.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top