Actualitate

Primăria Negru Vodă derulează proiectul ,,Înființare stații de reîncărcare pentru vehicule electrice”

Primăria Negru Vodă anunță că a obținut fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență în cadrul Mecanismului de redresare și reziliență — PNRR/2022/Componenta 10 – Fondul Local – promovarea infrastructurii de reîncărcare pentru vehicule electrice pentru implementarea proiectului „Înființare stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în orașul Negru Vodă, județul Constanța”.

Obiectivul principal îl reprezintă crearea a 12 puncte de reîncărcare, prin montarea a 6 stații de reîncărcare, în localitate, după cum urmează:

  • Stația de reîncărcare nr. 1 și nr. 2 – Șoseaua Constanței;
  • Stația de reîncărcare nr. 3 și nr. 4 – Șoseaua Independenței, nr. 15;
  • Stația de reîncărcare nr. 5 și nr. 6 – Zona „Punctul de trecere al frontierei”.

Conform documentației tehnice, prin realizarea acestei investiții autoritățile locale din Negru Vodă și-au propus să atingă următoarele obiective: îmbunătățirea calității mediului, prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră prin stimularea utilizării vehiculelor electrice; dezvoltarea infrastructurii de alimentare a vehiculelor cu energie electrică; dezvoltarea transportului ecologic.

Conform devizului general, valoare lucrărilor se ridică la suma de 517.769 lei cu TVA.

Totodată, trebuie amintit faptul că aleșii locali ai orașului au aprobat recent documentația tehnico-economică la faza Studiu de Fezabilitate pentru obiectivul de investiții ”Creșterea eficienței energetice imobil Cămin cultural – Cinematograf oraș Negru Vodă, județ Constanța” finanțat în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta C10 – FONDUL LOCAL.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top