Actualitate

Cum va arăta Sala de sport școlară ce se va construi în comuna Ostrov, județul Constanța

Primăria comunei Ostrov derulează prin intermediul Companiei naționale de Investiții (CNI) proiectul pilot privind construirea unei Săli de sport școlare pe strada Florilor numărul 39. În acest sens, recent, CNI a achiziționat servicii de dirigenție de șantier pentru lucrările de construire pentru Sala de sport școlară ce se va construi în comuna Ostrov.

Pentru realizarea acestui obiectiv, Consiliul Local Ostrov a pus la dispoziția CNI un teren în suprafață de 4.000 de mp.

Sala de sport școlară (102 locuri în tribună) va fi formată dintr-o sală de sport principală, vestiare și încăperi conexe (circulație, grupuri sanitare, spații tehnice). Dimensiunile maximale ale construcției sunt de 29,2 metri X 35,8 metri, iar regimul de înălțime este de P+1. Valoarea unei astfel de investiții este de aproximativ 14 milioane de lei.

Durata lucrărilor de construire este estimată la 13,5 luni.

Construcțiile de săli de sport care se realizează prin CNI S.A. se amplasează pe terenuri proprietate publică sau privată a statului ori a unităților administrativ-teritoriale, cu respectarea prevederilor legale în vigoare. Terenurile aparținând domeniului privat al statului sau unităților administrativ –teritoriale, destinate construcțiilor de săli de sport, se preiau în folosință, potrivit legii, de Compania Națională de Investiții ”CNI” S.A., pe perioada realizării investiției, pe bază de protocol încheiat cu beneficiarii, cu specificația expresă că terenurile sunt libere de orice sarcini. Terenurile pe care se amplasează sălile de sport ce se realizează prin Compania Națională de Investiții S.A. se viabilizează de către beneficiari, conform documentelor urbanistice și în corelare cu graficele semnate de antreprenorul general, cu respectarea reglementărilor în vigoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top