Actualitate

Primăria Negru Vodă a lansat un proiect în valoare de 21,7 de milioane de lei. Ce se va face cu acești bani

Primăria Negru Vodă a lansat în această lună proiectul „Îmbunătățirea infrastructurii cultural-recreative și a spațiilor publice urbane pentru populația orașului Negru Vodă”. Este un proiect finanțat cu peste 21,7 milioane lei de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020 pentru îmbunătățirea infrastructurii cultural-recreative și a spațiilor publice urbane.

Obiectivul general al proiectul este reprezentat de creșterea calității vieții locuitorilor orașului Negru Vodă, prin măsuri integrate ce vizează îmbunătățirea serviciilor recreative și îmbunătățirea spațiilor urbane.

Proiectul presupune realizarea a două investiții: un Centru multifuncțional și reabilitarea unui teren de sport.

Centrul multifuncțional pentru tineret va fi amplasat pe Șoseaua Mangaliei numărul 35 (o zonă marginalizată a localității), iar structura acestuia va fi următoarea: corp C1 (sală multifuncțională, cabine artiști, cabinet multifuncțional de consiliere, sală de muzică, sală de dans, sală de arte, sală de abilități, grupuri sanitare, spații administrative etc.), C2 (hol open space, grupuri sanitare etc.), C3 (sală fitness, cabine de schimb, vestiare, grupuri sanitare etc.), C4 (piscine acoperite).

Prin implementarea proiectului copiii și tinerii din Negru Vodă vor beneficia de servicii recreativ-educaționale de cea mai bună calitate, derulate în spații moderne și amenajate corespunzător, astfel se vor organiza cercuri de muzică, pictură, înot, fitness etc.

Este o primă investiție de acest gen derulată în orașul Negru Vodă și se urmărește îmbunătățirea calității vieții pentru copiii și tinerii din localitate.

A doua investiție din cadrul proiectului este cea a reabilitării terenului de sport existent, amplasat pe strada Zorelelor nr. 22 B. Investiția presupune crearea unui teren multisport (fotbal, baschet, volei, handbal) împreună cu accesoriile necesare (porți, coșuri, fileuri etc.), a unui teren de tenis, a unei zone de fitness în aer liber și a unui patinoar demontabil cu gheață artificială, ce va fi montat în timpul iernii pe terenul multisport.

Termenul de finalizare al lucrărilor este 31 decembrie 2023.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top