Opinii

Primăria comunei Corbu promovează colectarea selectivă a deșeurilor

Din dorința de a crește gradul de ecologizare a comunei, dar și din grija față de mediul înconjurător, Primăria Corbu a lansat un apel public către populație care este îndemnată să respecte colectarea selectivă a deșeurilor. „Pentru o bună funcționare a serviciului de colectare selectivă a deșeurilor, vă rugăm să respectați destinația pubelelor și categoria de deșeuri depozitate în acestea”, se arată în mesajul transmis.

De asemenea, reprezentanții administrației publice locale le reamintesc locuitorilor comunei Corbu că pubelele care conțin deșeuri amestecate sau alte deșeuri decât cele acceptate nu vor fi ridicate de către firma de salubrizare. Astfel, nu se vor colecta gunoaiele provenite de la grajduri, cenușa, molozul, resturile vegetale, pietrișul, pământul și alte resturi provenite din construcții.
Edilul comunei, Marian Gălbinașu, explică această măsură luată prin faptul că deșeurile amestecate sunt foarte greu de colectat, determină costuri foarte mari și duc la imposibilitatea predării lor deoarece ele nu sunt acceptate la stațiile de sortare și depozitare.
„Din cauza acumulării restanțelor la plata taxei de salubrizare, colectarea deșeurilor va fi oprită pentru persoanele care înregistrează datorii mai mari de 50 lei”, se arată în finalul anunțului transmis de Primăria comunei Corbu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top