Actualitate

Primăria Cobadin achiziționează echipamente pentru digitalizarea liceului

Primăria Cobadin achiziționează echipamente pentru digitalizarea liceului din localitate. Luna aceasta a fost lansată licitația pentru achiziționarea de echipamente IT

Primăria Cobadin achiziționează echipamente pentru digitalizarea liceului din localitate. Luna aceasta a fost lansată licitația pentru achiziționarea de echipamente IT destinate în principal laboratorului de informatică, dar și altor componente ale instituției de învățământ.
Concret, este vorba despre componenta de echipamente digitale în cadrul proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din comuna Cobadin, județul Constanța”.
Principalul beneficiar va fi laboratorul de informatică ce va fi dotat cu 27 de laptopuri, server, cameră de videoconferință și alte echipamente. Celelalte secții vizate sunt laboratorul de biologie, cabinetul de consiliere și asistență psihopedagogică, cabinetul școlar multidisciplinar, dar și sălile de clasă obișnuite.
Valoarea totală estimată a echipamentelor este de 923.000 de lei – din 1,6 milioane de lei cât valorează tot proiectul. Ca sursă de finanțare el are Planul Național de Redresare și Reziliență, Pilonul VI, Componenta 15 – Educație.

P.R.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top