Actualitate

Primăria Cernavodă distribuie locuitorilor 4.800 de europubele

Administrația Publică Locală a orașului Cernavodă vine în sprijinul cetățenilor în vederea colectării deșeurilor din gospodării cu 4800 europubele de 120L, ce vor fi distribuite către populație, două bucăți pentru fiecare gospodărie, una pentru fracția umedă iar cealaltă pentru fracția uscată.

Această acțiune vine în sprijinul comunității în vederea respectării normelor de protecţie a mediului, al sănătăţii populaţiei şi al standardelor de calitate necesare pentru o reciclare corespunzătoare.
Procedura de achiziție a europubelelor a fost demarată la sfârșitul lunii martie a acestui an și în prezent este în etapa de evaluare a ofertelor.

După semnarea contractului, prestatorul are la dispoziție 45 de zile pentru a livra europubelele către beneficiar. Odată recepționate, acestea vor fi repartizate cetățenilor ce locuiesc la case.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top