Actualitate

Primăria Cernavodă a încheiat contractul de achiziție pentru dotarea Spitalului Orășenesc cu aparatură Real Time PCR

Administrația Publică Locală a încheiat contractul de achiziție pentru dotarea Spitalului Orășenesc Cernavodă cu aparatul de analiză a probelor biologice prin Real Time PCR. Acesta va fi folosit atât pentru diagnosticarea rapidă a cazurilor de infecție cu COVID 19 la nivel local, cât și pentru detecția virusurilor și bacteriilor specifice tractului respirator, enterovirusurilor, virusurilor hepatice, detecția HIV, detecția agenților etiologici ai bolilor cu transmitere sexuală, detecția genelor de rezistența bacteriană la antibiotice, diagnostic molecular și monitorizare în neoplazii și leucemii.

Termenul pentru livrarea echipamentului si a accesoriilor este de 6 săptămâni.

Valoarea achiziției este de 161.454 lei,  sumă alocată de la bugetul local.

Acest echipament este un sistem complex  de diagnostic molecular și automat cu timp de analiză a probelor foarte scurt, ușor de utilizat și ecesar laboratorului de analize al Spitalului Orășenesc Cernavodă pentru extinderea spectrului de investigații efectuate în prezent.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top