Actualitate

Primăria Cerna solicită acord de mediu pentru înființarea unui dispensar uman

La începutul lunii aprilie, administrația comunei Cerna, județul Tulcea, a depus la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Tulcea o solicitare privind emiterea acordului de mediu în vederea implementării unui nou proiect.

„Agenția pentru Protecția Mediului Tulcea anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Înființare dispensar uman în satul Cerna, comuna Cerna, județul Tulcea”, se arată în anunț.

 Dispensarul uman se va realiza în satul Cerna, pe strada Calea Brăilei, numărul 12 A.

„Informațiile cu privire la proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Tulcea, str. Isaccei, nr. 73 (Clădire Donaris), etaj 3, jud. Tulcea, de luni până  joi între orele 08.00-16.30 şi vineri între orele 08.00-14.00 şi la sediul comunei Cerna, str. Școlii, nr.2. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Tulcea”, menționează APM Tulcea.

Vă reamintim că în toamna anului trecut Agenția pentru Protecția Mediului Tulcea anunța că a fost depusă o solicitare de emitere a acordului de mediu din partea UAT Cerna cu privire la un proiect de asfaltare a unor străzi.

„APM Tulcea, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Asfaltare drumuri în satele Mircea Vodă, General Praporgescu, Traian, localitatea Cerna, județul Tulcea, propus a se realiza în intravilanul satelor Mircea Vodă, General Praporgescu, Traian”, transmite Agenția.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top