Opinii

Primăria Ceamurlia de Jos primește 4,9 milioane de lei pentru extinderea canalizării în satul Lunca

În luna iulie, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a anunțat noua listă de beneficiari ai unor fonduri destinate dezvoltării infrastructurii comunităților locale. Astfel, comuna tulceană Ceamurlia de Jos a fost selectată în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală să primească fonduri pentru proiectul de extindere a rețelei de canalizare în satul Lunca.

Conform oficialilor primăriei, pe 19 septembrie, edilul comunei, Mihai Cârciumaru a semnat contractul de finanțare prin care Ministerul Dezvoltării alocă 4,9 milioane de lei destinați acestui proiect. Semnarea documentului a fost precedată de depunerea tuturor actelor si avizelor necesare demarării unor astfel de lucrări de infrastructură.
”Astăzi, 19 septembrie 2017, domnul primar al comunei Ceamurlia de Jos a semnat contractul de finanțare pentru investiția EXTINDERE CANALIZARE ÎN LOCALITATEA LUNCA prin Programul Național de Dezvoltare Locală, cu Ministerul Dezvoltării și Fondurilor Europene, urmând ca în zilele ce urmează să pornească procedura de achiziție publică pentru execuția lucrării de investiție”, se arată într-un mesaj transmis de către reprezentanții administrației locale către cetățeni.

În luna ianuarie a anului trecut, Agenția de Protecție a Mediului Tulcea a emis aviz pozitiv pentru executarea lucrărilor de extindere a rețelei de canalizare în satul Lunca. Conform documentelor, proiectul constă în extinderea rețelelor de canalizare menajeră, din tuburi de PVC dur pentru canalizare menajeră, pentru o lungime de 8 604 ml, realizarea de colectoare de canalizare a apelor uzate menajere pe o lungime de 8.604 m, colectoare realizate din tubulatură de PVC dur pentru canalizare având diametrul de 250 mm; realizarea unui număr de 210 cămine de vizitare; realizarea a 2 stații de pompare ape uzate menajere din PEHD tip cămin subteran şi a conductelor de refulare aferente.

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top