Opinii

Primăria Ceamurlia de Jos dezvoltă proiecte menite să faciliteze turismul în zonă

Împătimiții pescuitului beneficiază începând cu anul acesta de un ponton de acostare și un drum de acces asfaltat în satul Lunca. Pentru cei ce nu au fost niciodată la pescuit aici le spunem că accesul se face pe șosea asfaltată, pe DN 22 (310 km de București, pe autostradă până la Ovidiu și apoi spre Tulcea – Jurilovca.

 

Primarul comunei Ceamurlia de Jos, Viorica Donciu, ne-a vorbit despre potențialul zonei și despre dorința acesteia de a realiza proiecte care să contribuie la dezvoltarea turismului în comuna pe care o conduce: „Atunci când am depus acest proiect m-am gândit la pescarii din zonă ce au acum un ponton de acostare, implicit un acces mai facil în lac, dar mai ales la turiști. Știm că mai este mult de lucru, dar zona noastră are un potențial turistic ce din păcate nu a fost folosit până acum. Așadar, turiștii pot veni acum la Lunca pe un drum asfaltat ce ajunge până la ponton și își pot parca mașinile în parcarea special amenajată pentru ei. Și pentru că dezvoltarea turismului implică o infrastructură bună, ne dorim să obținem aprobare pentru asfaltarea tuturor străzilor din satul Lunca. În acest moment lucrăm la studiul de fezabilitate pentru acest proiect„. În altă ordine de idei, edilul ne-a vorbit și despre celelalte proiect aflate în lucru:„Am depus la București pe PNDL(Programul Național de Dezvoltare Locală) un proiect pentru extinderea canalizării în satul Lunca. De asemenea, din fonduri proprii am achiziționat un leagăn, un topogan si un balansoar pentru parcul din Ceamurlia. Pentru că nu vrem să pierdem legăturile cu trecutul și cu rădăcinile noastre, vom realiza un muzeu mulți etnic la Lunca. Sfințirea muzeului o vom lega de evenimentul ce va avea loc la Căminul Cultural din localitate, de ziua Bulgariei, în data de 8 mai”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top