Opinii

Acţiuni săptămânale de vizionare de filme la Crucea

La Crucea a fost lansat un proiect inedit. În fiecare zi de vineri, la căminele culturale din comună se difuzează pelicule cinematografice pentru toate gusturile și vârstele. Primarul comunei, Gheorghe Frigioi, declară că astfel de proiecte sunt absolut necesare în mediul rural și vin în completarea acțiunilor de educație și a activităților sociale:„Ne-am gândit că nu este de ajuns să realizăm investiții și proiecte de infrastructură.

 

Atât tinerii, cât și cei în etate au nevoie de modalități de petrecere într-un mod plăcut a timpului liber. Desigur, ne-am gândit și la confortul lor, îi asteptăm cu mese și scaune, suc și floricele. Chiar și filmele sunt alese de cetățenii din comună ce sunt chestionați prin intermediul paginii de facebook a primăriei. Astfel, filmul cu cele mai multe voturi rulează la următoarea sesiune de filme”.  Un alt proiect social important este centrul de bătrâni din satul Stupina.  Aici, facilităţile şi dotările sunt la standarde europene, unitatea putând fi comparată cu un hotel de 4 stele, cu camere duble, baie în fiecare cameră, cu sistem de catering, bucătărie proprie dotată profesional. Căminul are 13 camere a câte două locuri fiecare, dotate inclusiv cu televizoare LCD, living room, spaţii de plimbare şi recreere, centrală termică proprie, cabinet medical cu sistem de comunicare direct cu fiecare cameră. Toți cei interesați să se cazeze aici trebuie să aibă sau să își stabilească domiciliul în comuna Crucea și să aibă un set de analize complet pentru a se evita orice fel de neplăceri. „În acest moment gradul de ocupare este de peste 50%. Prin intermediul acestui centru ne dorim să le oferim bunicilor noștrii o bătrânețe liniștită și fericită”, ne-a declarat primarul comunei. 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top