Opinii

O viață mai bună pentru tinerii din Baia

Una dintre preocupările permanente ale administrației locale din Baia este asigurarea unei vieți mai bune pentru tinerii comunei. „Alături de alte categorii de vârstă, suntem preocupați să le asigurăm tinerilor o viață cât mai bună la noi în comună.

 

Una dintre investițiile derulate în acest sens este blocul ANL, a cărui construcție a început în 2015 și se află într-un stadiu avansat de realizare”, ne-a declarat primarul Nicolae Ianuș.
Într-adevăr, la intrarea în localitatea Baia suntem martorii unei imagini mai puțin obișnuite în România: o echipă de muncitori lucrează de zor, în fiecare zi, chiar și sâmbăta, pentru realizarea unui bloc de locuințe în regim ANL, care crește văzând cu ochii. Blocul are 24 de apartamente, iar dacă vor exista solicitări se va construi și următorul bloc.
În imediata apropiere a acestui bloc, Primăria Baia a construit un loc de joacă modern pentru copii.
Tot în ideea asigurării spațiului locativ pentru familiile de tineri vine un alt proiect al Primăriei Baia: atribuirea de loturi de casă către tineri sub 35 de ani, cu domiciliul stabil în comuna Baia, în conformitate cu Legea 15/2003. Până în prezent au fost atribuite 103 loturi, din care 75 de locuințe sunt deja terminate, 20 sunt în execuție și 18 loturi sunt libere.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top