Opinii

Primăria Casimcea continuă lucrările de infrastructură

Proiectele de dezvoltare și infrastructură de la Casimcea avansează rapid. Astfel, grădinița de la Casimcea este reparată în proporție de 50%. Vechea clădire va beneficia la finalul lucrărilor de instalaţii electrice şi termice moderne, o recompartimentare a claselor și o toaletă în interiorul clădirii, cu toate dotările necesare. Valoarea totală a lucrărilor de reabilitare este de opt miliarde lei vechi, bani ce vin din bugetul local, iar acestea se vor termina anul viitor de Paște.

De asemenea, s-a asfaltat drumul de la Casimcea la Corugea, pe o distanță de patru kilometri, iar drumul județean de la Corugea la Rahmanu este în lucru, se pregătește asfaltarea. Tot la capitolul drumuri, primarul comunei, Gheorghe Ţilincă, ne-a declarat: „În acest moment suntem în faza de semnare a contractului cu Ministerul Dezvoltării pentru un proiect de asfaltare a șapte kilometri de străzi în localitățile Corugea și Războieni”. Mai mult, edilul ne-a vorbit despre Căminul Cultural din comună ce urmează să intre în reparații:„ Pentru Căminul Cultural de la Casimcea am primit avizul de la CNI (n.r: Compania Națională de Investiții), s-a emis ordinul de începere a lucrărilor, în cel mai scurt timp vor începe lucrările. Este un proiect foarte important pentru noi, în valoare de 300 de mii de euro, pe care sperăm să îl terminăm la termen”.

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top