Opinii

Primăria Adamclisi caută bani pentru schimbarea Poliţiei Comunitare în Poliţie Locală

Primarul comunei Adamclisi, Anton Burcea, caută soluţii cu ajutorul cărora să rezolve problema poliţiştilor comunitari din localitate. Pentru binele locuitorilor, Poliţia Comunitară ar trebui să fie transformată în Poliţie Locală, dar pentru ca acest lucru să fie dus la îndeplinire, administraţia locală are nevoie de o sumă de bani de care nu beneficiază momentan.

Un articol de Andreea PAVEL

Astfel, situaţia poliţiştilor comunitari rămâne pe tuşă, până când reprezentanţii primăriei vor găsi o alternativă în ce priveşte provenienţa banilor. Paşii care trebuie urmaţi în vederea transformării din Poliţie Comunitară în Poliţie locală, sunt impuşi de Ministerul Administraţiei şi Internelor: „Cei trei poliţişti comunitari îşi fac în continuare treaba. Ei trebuie şcoliţi la unităţile MAI, le trebuie uniforme şi logistică, iar noi nu avem banii necesari pentru aceste transformări”, a declarat edilul Anton Burcea pentru presa locală.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top