Actualitate

Primar Jurilovca: Ne aflăm într-o comunitate care nu a fost afectată. Depinde de fiecare dintre noi să rămânem în acestă zonă de siguranță

Primarul comunei Jurilovca, Eugen Ion, a transmis un mesaj prin care le cere cetățenilor să respecte întocmai recomandările autorităților, pentru a preîntâmpina răspândirea virusului:

În această perioadă complicată, avem privilegiul să ne aflăm într-o comunitate (și într-o regiune) care nu a fost, încă, afectată de COVID-19. Depinde de fiecare dintre noi să rămânem în acestă zonă de siguranță.
Avem o mare responsabilitate să ne păstrăm sănătoși, protejându-i, în acest fel, mai ales pe cei vulnerabili.

Încă o dată, subliniem că este deosebit de important să respectăm recomandările autorităților în contextul pandemiei de coronavirus și să ne luăm informațiile DOAR DIN SURSE SIGURE:
🔹
Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă
🔸Informările Grupului de Comunicare Strategică (
www.mai.gov.ro)
🔹„Fii pregătit”, instrument oficial de informare al
#DSU (www.fiipregatit.ro).

Din seara de 22.03, de la ora 22:00, a intrat în vigoare o parte importantă din măsurile cuprinse în Ordonanța Militară nr. 2, publicată în Monitorul Oficial în data de 21.03.2020.

⚠️ Fie că vorbim de recomandări sau obligații, este ESENȚIAL să respectăm regulile ce se impun pentru limitarea răspândirii coronavirusului în România.

🔺 Este VITAL să ne mobilizăm în aceste câteva săptămâni ca să ne putem întoarce, cât mai repede, la normalitate”.

Actualitate

To Top