Politic

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat noul Port Turistic din Jurilovca

Aflat într-o vizită de două zile în Dobrogea, prim-ministrul Marcel Ciolacu a vizitat noul Port Turistic din Jurilovca, sâmbătă 10 februarie.

Primul-ministru, însoțit de Eugen Ion, primarul comunei Jurilovca și președinte al Filialei Tulceaa ACoR și de Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea, a vizitat cel mai modern port din regiunea Dobrogea, construit cu o investiție totală de 18.434,66 milioane de lei, din fonduri europene.

Premierul a fost însoțit de miniștrii Simona Bucura Oprescu și Adrian Câciu, de europarlamentarul Mihai Tudose, de senatorii Paul Stănescu și Vasile Dâncu.

Delegația oficială a fost întâmpinată delocalnicii din Jurilovca și de membrii deja cunoscutelor grupuri vocale tradiționale Juraveli și Reabinușka, care le-au oferit bucate tradiționale lipovenești și ceai.

Noul port turistic din localitatea noastră este una dintre cele mai importante investiții realizate în ultimii 12 ani aici și oferă mai multe posibilități de dezvoltare turistică a zonei. Cele 180 de locuri noi de acostare inițiale sunt ocupate integral în perioada navigabilă, iar capacitatea portului va fi extinsă cu mai multe pontoane de acostare plutitoare”, i-a explicat primarul Eugen Ion prim-ministrului importanța investiției.

Premierul Marcel Ciolacu a discutat cu oamenii prezenți în port, cea mai solicitată membră a delegației fiind doamna ministru a Muncii, Simona Bucura Oprescu, interpelată adesea cu întrebări legate de pensii sau aspecte sociale.

Vizita premierului Marcel Ciolacu în noul port turistic din Jurilovca s-a încheiat după aproximativ jumătate de oră, președintele PSD plecând ulterior spre Tulcea, unde, printre altele, a participat la conferința județeană a Organizației PSD Tulcea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top