Politic

Președintele PNL Constanța, despre vizita vicepreședintelui SUA în România

Deputatul Bogdan Huțucă consideră prezența vicepreședintelui SUA, Kamala Harris, în România, o garanție pentru securitatea tării nostre și demonstrează importanța strategică pe care o avem în flancul estic al NATO.

„Vizita vicepreședintelui SUA, Kamala Harris, în România, în contextul crizei ucrainene, demonstrează importanța strategică pe care o are țara noastră în flancul estic al NATO.
România, prin parteneriatul strategic cu SUA, are asigurate toate garanțiile de securitate pentru protejarea cetățenilor. În contextul actual, vicepreședintele SUA, prin mesajul ferm adresat la București, reafirmă forța articolului 5, conform căruia un atac asupra unui membru NATO este un atac asupra întregii alianțe. Aceasta a mai afirmat că SUA se angajează să apere fiecare centimetru din teritoriul NATO.
Întâlnirea, la cel mai înalt nivel, cu președintele României, Klaus Iohannis, cu prim-ministrul, Nicolae Ciucă, precum și cu liderii Camerei Deputaților și ai Senatului, demonstrează importanța acordată României și implicarea în gestionarea crizei de securitate din Ucraina.
Relația solidă dintre România și SUA poate crea oportunități istorice de dezvoltare și de protejare a intereselor comune de securitate.
PNL rămâne un partid atașat valorilor NATO și UE, protejând, cu orice preț, libertatea și democrația, puternic amenințate, prin invadarea teritoriului ucrainean de către Rusia”, a transmis Huțucă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top