Politic

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă: Prelungirea stării de urgență este o necesitate

Liberalul Bogdan Huțucă transmite că prelungirea stării de urgență este o necesitate, că avem nevoie în continuare de măsuri drastice pentru limitarea răspândirii virusului în condițiile în care în multe zone din țară, inclusiv la Constanța, vorbim de răspândire comunitară.

Prelungirea stării de urgență este o necesitate – avem nevoie în continuare de măsuri drastice pentru limitarea răspândirii virusului, mai ales că în multe zone din țară, inclusiv la Constanța, vorbim de răspândire comunitară. Trebuie să ținem cont că dacă relaxăm prea repede restricțiile riscăm să prelungim consecințele provocate de COVID-19 pe o perioadă de timp mult mai mare și cu consecințe economice mult mai grave și, mai presus de orice, cu mult mai multe pierderi de vieți omenești. De felul în care vom gestiona această perioadă depinde modul în care va arăta lumea noastră la finalul acestei crize. E un sacrificiu deloc simplu, pe care, noi cu toții trebuie să fim dispuși să îl facem, ca la finalul acestei perioade, să ne apucăm de reconstrucție. Trebuie să avem încredere în autorități și să fim pe deplin conștienți că fiecare dintre noi joacă un rol esențial – putem fi o verigă slabă care rupe lanțul, sau putem strânge rândurile prin disciplină. Prelungirea stării de urgență este o necesitate și este benefică pentru noi toți. Vor veni și momentele în care ne vom putea reîntâlni cu cei dragi, în care vom putea să ne plimbăm, să explorăm – dar pentru a ne putea bucura de cei dragi, trebuie să fim, acum mai mult ca oricând, responsabili. Vă mulțumesc tuturor celor care contribuiți prin spirit civic și respectarea legilor la însănătoșirea rapidă a noastră, a tuturor, a transmis Bogdan Huțucă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top