Actualitate

Președintele CJ Tulcea în vizită pe un șantier de drumuri, în urma unor sesizări primite de la cetățeni

Președinte Consiliul Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a primit unele sesizări de la localnici, cu privire la calitatea lucrărilor pe drumul județean ce leagă localitățile Cerna – Dorobanțu – Topolog – Stejaru. Sesizările erau legate de unele probleme ale primului strat de astfalt. În urma discuțiilor cu Teodorescu, constructorul și-a asumat răspunderea pentru refacerea drumului.

Am mers astăzi pe șantier la tronsonul Cerna – Dorobanțu – Topolog – Stejaru, la care se lucrează din ambele capete. Nu facem rabat de la calitatea lucrărilor și vreau să mă asigur personal că se respectă acest lucru.

Am primit mesajele voastre privind problemele cu primul strat (de legătură) turnat pe acest tronson și, în urma discuțiilor cu constructorul, acesta își asumă răspunderea pentru refacerea drumului, întrucât problemele au apărut în urma utilizării unor materiale necorespunzătoare cu specificul lucrării.

Vă mulțumesc pentru mesajele și comentariile voastre. Eu vă sunt alături și, așa cum v-am obișnuit, vă informez mereu despre activitatea noastră de la Consiliul Județean și… Continuăm munca!, a transmis Horia Teodorescu.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top