Fără categorie

Presedintele Boardului Deloitte Touche Tohmatsu Limited

New York, 2 iunie 2011 – Deloitte Touche Tohmatsu Limited (DTTL) a anunțat că Stephen Almond este noul Președinte al Consiliului de Administrație DTTL. Almond îl înlocuiește pe John P. Connolly, al cărui mandat a început în iunie 2007 și s-a încheiat pe 31 mai 2011. În calitatea sa de Președinte, Almond coordonează cel mai important for de guvernare al DTTL.

Directorul executiv global al DTTL, Barry Salzberg, spune: „Mă bucur pentru alegerea lui Steve. Atenția lui neîncetată asupra calității serviciilor oferite și experiența sa globală reprezintă avantaje semnificative pentru consolidarea poziției de lider a organizației noastre în piață. Pe parcursul carierei sale de peste 30 de ani în rețeaua Deloitte, Steve a dovedit că este un lider de talie internațională în industria serviciilor financiare, cu precădere audit – principalul nostru obiect de activitate. Experiența sa în afaceri, precum și perspectivele pe care le are ca expert în cadrul firmelor membre îi conferă un avantaj solid la…

New York, 2 iunie 2011 – Deloitte Touche Tohmatsu Limited (DTTL) a anunțat că Stephen Almond este noul Președinte al Consiliului de Administrație DTTL. Almond îl înlocuiește pe John P. Connolly, al cărui mandat a început în iunie 2007 și s-a încheiat pe 31 mai 2011. În calitatea sa de Președinte, Almond coordonează cel mai important for de guvernare al DTTL.

Directorul executiv global al DTTL, Barry Salzberg, spune: „Mă bucur pentru alegerea lui Steve. Atenția lui neîncetată asupra calității serviciilor oferite și experiența sa globală reprezintă avantaje semnificative pentru consolidarea poziției de lider a organizației noastre în piață. Pe parcursul carierei sale de peste 30 de ani în rețeaua Deloitte, Steve a dovedit că este un lider de talie internațională în industria serviciilor financiare, cu precădere audit – principalul nostru obiect de activitate. Experiența sa în afaceri, precum și perspectivele pe care le are ca expert în cadrul firmelor membre îi conferă un avantaj solid la începutul mandatului său de Președinte al Board-ului DTTL”.

Anterior, Almond a fost Director Executiv Adjunct Global pentru Clienți, DTTL, un rol prin care a încurajat abordarea consistentă, diferențiată față de clienți, la nivel internațional sau în funcție de industriile specifice. Totodată, a fost Global Managing Director, Audit, Deloitte Touche Tohmatsu, pentru o perioadă de patru ani.

„Sunt onorat de această numire”, spune Almond. „De-a lungul anilor pe care i-am petrecut în industria serviciilor profesionale, am înțeles importanța unei guvernări eficiente; am lucrat sub coordonarea celui mai bun management din industria noastră. Pe parcursul declinului economic recent, firmele membre Deloitte au pus la dispoziția clienților toate resursele rețelei noastre globale, pentru a-i ajuta să facă față realităților noii economii, menținând în același timp calitatea serviciilor. Este un privilegiu să-mi asum rolul de lider într-un moment de creștere și oportunitate pentru piața globală, precum și pentru organizația Deloitte la nivel internațional”.

Almond este licențiat la University of London, membru al Institute of Chartered Accountants din Marea Britanie și Țara Galilor și membru al Deloitte UK Executive; a fost, de asemenea, membru în Board-ul Deloitte Marea Britanie timp de 15 ani, precum și al Comitetului Executiv al DTTL. Este căsătorit și are trei copii; își va desfășura activitatea din Londra.

Data ultimei actualizări: 

2011-06-06 15:02:45.33

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top