Politic

Președinte PNL Constanța: Rotativa Guvernamentală va fi un exemplu de cumpănă al politicii post-decembriste

Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, a subliniat importanța rotativei guvernamentale ca un moment-cheie în politica post-decembristă din România. El afirmă că această schimbare în conducerea executivă are ca scop menținerea stabilității politice și economice a țării și este susținută și de protocolul de colaborare dintre partidele care formează actualul Guvern al României.
Huțucă subliniază că românii își doresc lideri politici capabili să demonstreze maturitate, negociere politică și angajament în îndeplinirea programului și a obiectivelor asumate față de electorat. Deputatul Huțucă atrage atenția asupra faptului că absorbția eficientă a fondurilor europene depinde în mare măsură de performanța guvernamentală, iar coaliția de guvernare a demonstrat până acum capacitatea de a gestiona cu succes aceste fonduri și de a obține rezultate pozitive în ceea ce privește dezvoltarea țării.

„Rotativa guvernamentală va fi un exemplu de cumpănă al politicii post-decembriste. Aș cataloga-o drept un moment-cheie, realizat cu scopul de a continua stabilitatea politică și economică a României, fapt consemnat și în protocolul de colaborare dintre partidele care susțin Guvernul României.
Totodată, sunt convins că românii așteaptă să vadă, la liderii coaliției, oameni de stat, maturitate și negociere politică pe principii ce țin de îndeplinirea programului și a obiectivelor asumate față de electorat, pentru că există șansa istorică de a valorifica potențialul pe care îl are țara noastră.
De asemenea, vor trebui îndeplinite jaloanele pentru accesarea banilor din PNRR și va trebui accelerată absorbția fondurilor europene pentru investiții, care depind în principal de performanța guvernamentală, fapt care a fost demonstrat până acum de coaliție. De aceea, negocierile pentru formarea noului cabinet ar trebui făcute cu pragmatism și să țintească performanța guvernamentală. Buna guvernare și echilibrul politic al coaliției pot fi singura soluție de a limita avântul extremist al unor partide cu valori antieuropene, cu o agendă dictată din Est”, a declarat președintele PNL Constanța.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top