Comisia Europeană

„Preotul Corceagu mi-a spus că trebuie să mă spovedesc la cocoşel. Şi mi-a pozat… obiectul”

Tânărul G.D.R. din Slatina face dezvăluiri, sub protecţia anonimatului

În continuare sunt prezentate extrase din convorbirea purtată de tânăr cu reporterul DEZVĂLUIRI, precum şi înregistrarea făcută cu această ocazie. La solicitarea lui G.D.R., înregistrarea a fost modificată pentru a nu i se putea recunoaşte vocea.

„Preotul îmi este antipatic. La modul direct nu mi-a făcut avansuri, să îmi spună <te iubesc>, <te doresc>, dar îmi spunea <hai să te pup, că îmi eşti simpatic>.
Tot timpul a mers pe expresia <Vai, voi sunteţi copiii mei>. Am mai fost pe la biserică, l-am mai ajutat. Într-o zi de iarnă, m-a invitat la o cafea şi m-am dus. Apoi, tam-nesam a zis <Hai să-ţi fac o poză>, şi i-am zis ok, pentru că nu mi s-a părut deplasat.
Apoi mi-a zis că trebuie să mă spovedesc, să nu am păcate. Şi am zis bine, hai. A dat cu apă sfinţită pe-acolo şi apoi vine cu un aparat de fotografiat şi îmi spune că trebuie să mă spovedesc şi la cocoşel.

 

 

Îmi face 3-4 fotografii. Fotografiile sunt ale mele, recunosc, îmi recunosc <obiectul>. Apoi l-am evitat pe cât am putut. Preferam să merg pe altă parte decât pe cea a bisericii, doar ca să evit. Ideea de a te spovedi a fost tocmai pentru a face poza. Mai cunosc persoane pe care le-a spovedit în zona intimă. Ştiu persoane care, cum am ieşit de-acolo, m-au întrebat: <Băi, şi pe tine te-a spovedit acolo?>.
Anul ăsta, de Paşte, ne-am întâlnit în Joia Mare şi m-a pupat pe buze. Am evitat cât de mult am putut, dar m-a pupat pe buze. Sunt tineri care vin la el, dar aş minţi să spun că ştiu că face sau nu, dar spun despre mine că ori de câte ori avea ocazia să mă pupe sau să mă ia în braţe o făcea şi de fiecare dată încercam să îl evit.
Nu agreez genul ăsta de preoţi şi nu vreau să mi se facă rău mai târziu. E un preot din Slatina foarte, foarte influent. Ştiţi ce am concluzionat? Că el făcea poze în poziţie decentă şi dacă avea posibilitatea şi ocazia, apoi făcea poză şi la <obiect>, pentru ca după aceea să împerecheze pozele. <Ăsta e omul, asta e scula>. Cineva foarte apropiat a fost la el şi a văzut că descarcă filme cu homosexuali de la calculatorul de acasă. Avea nu ştiu câte filme. Are oameni pe la Poliţie, pe la Jandarmerie”.  

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top