Politic

Premierul Ludovic Orban susține proiectele candidatului PNL Gheorghe Mechenici pentru Costinești

Cum proiectele frumoase iau contur în echipe puternice, candidatul PNL la primăria Costinești, Gheorghe Mechenici, a avut o întrevedere cu premierul Ludovic Orban și cu candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, pentru a discuta despre planurile pe care le are Gheorghe Mechenici pentru Costinești. Conform spuselor candidatului din stațiunea tineretului, întâlnirea a fost una extrem de fructuoasă, premierul României exprimându-și susținerea pentru proiectele propuse de către acesta.

Mai mult decât atât, Gheorghe Mechenici a primit asigurări că va primi sprijin în relația administrației locale din Costinești cu BTT, relație ce s-a dovedit defectuoasă în ultimii ani. ”Vom avea susținere atât în relația cu BTT, cât și într-o serie de proiecte pe care deja le-am prezentat alegătorilor noștri. Costineștenii pot fi siguri că vom demara planurile noastre încă de anul acesta.”.

De anul următor stațiunea tineretului va avea la dispoziție fonduri pentru a fi intens promovată în cadrul târgurilor dedicate turismului. ”Dorim să facem cunoscută schimbarea Costineștiului în bine, să aducem turiștilor la cunoștință din timp de toate evenimentele ce vor avea loc în sezonul estival 2021 în stațiunea noastră”, a mai declarat candidatul PNL. Acesta își propune pentru anul următor organizarea unor festivaluri de anvergură, în colaborare cu Backstage Production și Arena Events.

Partidul Național Liberal este gruparea politică cea mai reprezentativă la nivelul Parlamentului European. Cu susținere din partea PNL, Gheorghe Mechenici are certitudinea că va readuce stațiunea Costinești în topul preferințelor turiștilor încă din primul an de mandat. ”Este și va fi în continuare guvernare PNL. Vom realiza o multitudine de proiecte care vor deservi alegătorii și turiștii noștri. Suntem o comunitate de oameni care trebuie să aibă condiții optime de existență și care merită să se bucure de facilități. În același timp, trăim într-o stațiune dedicată turismului, este important să redeschidem porți pentru turiștii noștri”, a conchis Mechenici.

– COMANDAT DE PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL– FILIALA CONSTANȚA
– EXECUTAT DE DEZVĂLUIRI.RO – PORTAL: WWW.DEZVALURI.RO
– CUI MANDATAR FINANCIAR COORDONATOR: 21200012

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top