Opinii

Premiera festivalului Rock River, la Cernavodă

Primăria oraşului Cernavodă organizează în perioada 10-12 iulie, Rock River Festival, ediţia I. Evenimentul se va desfăşura în zona Portului vechi, o zonă de  peninsulă formată din malul drept al fluviului Dunărea şi malul drept al Canalului navigabil Dunăre-Marea Neagră, nepopulată, cu aspect de sălbăticie prin simplul motiv că zona nu a fost afectată de o prezenţă numeroasă a oamenilor.
Rock River Festival nu este un concurs, evenimentul este un loc de întâlnire pentru iubitorii muzicii underground, iar pentru trupe, un mijloc de promovare. Spectacolele vor începe în jurul orei 19:00 şi se vor termina după miezul nopţii.  În fiecare seară vor urca pe scenă câte şase trupe care vor alterna genurile de muzică de la cele mai “calde”, spre cele mai agresive din muzica rock, respectiv hardcore, symphonic, death metal şi black metal. Sunt aşteptate să evolueze trupe de gen din Suceava, Galaţi, Braşov, Bucureşti, Constanţa, Cluj. Câteva dintre acestea sunt:   Toy Machines, A.L.E., 9,7 Richter, Highlight Kenosis, Magica, TrueMind, Bucium, Inopia, Truda, Apocalips, Hat Hor, Era Decay.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top