Opinii

Consuli străini prezenţi la un spectacol de balet din Cumpăna

Consiliul local şi Primăria comunei Cumpăna, reprezentate prin edilul Mariana Gâju, împreună cu Şcoala de Balet „Nicolae Spirescu” – Cumpăna, au avut plăcerea de a organiza pentru cumpăneni şi nu numai un spectacol de toată frumuseţea. Acesta a fost susţinut cu ocazia închiderii stagiunii 2008-2009 a Şcolii de Balet.
Manifestarea s-a desfăşurat pe scena Casei de Cultură din comuna Cumpăna, începând cu ora 11:00 a zilei de sâmbătă, 20 iunie a.c. . Recitalul care a marcat încheierea stagiunii a cuprins dansuri clasice, dansuri de caracter şi, cum altfel, dansuri moderne şi contemporane. Cele 30 de eleve ale Şcolii de Balet „Nicolae Spirescu”, din comună, au primit bine meritatele diplome de excelenţă pentru prestaţia ireproşabilă din timpul întregului an şcolar. La spectacol au fost prezenţi Victor Demin, consulul general al Federaţiei Ruse, Gou Young Chun, consul general al Republicii Populare Chineze, Agca Haluk, consul general al Republicii Turcia.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top